Šta to odlikuje decembarske bebe
Foto: Pexels

Šta to odlikuje decembarske bebe

Saznajte neke karakteristike koje ukazuju da su deca rođena uoči Nove godine drugačija

Da li znate da se, prema gruboj statistici, u decembru rađa najmanje beba? Zbog toga neki smatraju da su decembarske posebne iz više razloga...

Verovali ili ne, neki naučnici i istraživači sa univerziteta u Italiji, Španiji, Velikoj Britaniji, Austriji, istraživali su karakteristike osoba koje su rođene na kraju godine. Ovaj period je svakako zanimljiv, možda zbog toga što asocira na praznike, radost, darivanje i sreću, a to može uticati i na razvijanje karaktera. Čarobno vreme za čarobnu decu, kažu.

Evo šta su sve saznali...

Za decu rođenu u decembru kažu da su jutarnji tipovi i da se lakše uspavljuju.
Za dečake važi da su češće levoruki od devojčica.
Najviše stomatologa je rođeno u decembru.
Uvek su među mlađima u razredu, a u vreme upisa na fakultet mlađa deca ostvaruju bolje rezultate.
Dugovečni su.

Kada je reč o karakteru, za decembarsku decu važi da su iskrena, da veruju da su svi ljudi dobri, da vole da dele svoja mišljenja i osećanja. Lojalni su. Za njih kažu i da su rođeni lideri, vole posao, kolegijalni su, požrtvovani u onome što rade.

Ljubav, porodica i prijatelji, pored posla, za osobe rođene u decembru su prioritet. Vole da maštaju, pa zbog velikih očekivanja nekad „udare u zid“, što ih može duboko razočarati.

I na kraju, decembarska deca su rođena u znaku Strelca ili Jarca, pa imaju sve osobine ovih znakova. Za strelčeve važi da su energični, maštoviti, vole da istražuju i putuju, a jarčevi su ambiciozni, vole nezavisnot, emotivni su, ali istovremeno i tvrdoglavi.

U koji „model“ se vi uklapate?

Izvor: bebac.com