foto: Thinkstock/ ilustracija

Majka 10-oro dece izgleda besprekorno i sve stiže: Pogledajte njenu jutranju rutinu

Prva stvar koja je i više nego očigledna je Tainin neverovatno mladolik i negovan izgled. U videu se vidi kako je ona zaista minimalista po pitanju nege i šminke, ali vidljiv je neverovatno lep ten i zdrav izgled kože.

Brojka od desetero dece mnogima je nezamisliva, ali Taina Lićardo Toivola ima ih upravo toliko. Na snimcima koje često postavlja na društvene mreže prikazuje kako izgleda njena stvarnost i kako se u njoj snalazi, a mi moramo da priznamo da smo naprosto impresionirani njenim veštinama...

Četrdesetjednogodišnja Australijanka Taina Lićardo Toivola majka je čak desetero dece, a mnogima od nas ta brojka je prilično nezamisliva. I dok bi se majke širom sveta zapitale kako uopšte preživi, ona na svojim fotografijama i snimcima pokazuje da njoj to stvarno ne pada toliko teško. Naprotiv, ona i njen suprug, religijski propovednik, žive u Finskoj i u svojoj ulozi roditelja stvarno se dobro snalaze.

Pre nekoliko nedelja, Taina je na svom Jutjub kanalu objavila video o svojoj jutarnjoj rutini. Naravno, teško da 10 klinaca može stati u samo jedan video pa je svoje jutarnje rituale rasporedila u čak 3 videa. Njena deca nalaze se u dobu od 20 godina do 6 meseci, a njihova imena, od najstarijeg do najmlađeg su: Leonardo, Kleopatra, Jerusalim, Dartanjan, Šekspir, Romeo, Nefertiti, King Džejms, Afrodita i Omega.

Prva stvar koja je i više nego očigledna je Tainin neverovatno mladolik i negovan izgled. S obzirom da joj najmlađa ćerka ima samo 6 meseci, moramo primetiti da je Taina u neverovatno dobroj formi. Verujemo da dobar deo toga duguje trčanju za decom.

Druga, mnogima neverovatna i šokantna, činjenica je da Taina ustaje pre 3 sata ujutru kako bi svoj dan započela u miru, pre nego što se deca probude. Osim savršenog tajminga i organizacije visokog nivoa, ova mama uspe da pronađe i vreme za čitanje, a ponekad i za vežbanje. Osim toga, svaki dan kuva ogromne količine razne hrane za porodicu.

Njena deca pohađaju brojne aktivnosti, sviraju instrumente i uče strane jezike. Jako su aktivni i, kad je reč o praćenju njihovog tempa, ova mama je pravo čudo.

{vembed Y=1VBwtIx9Eck}

Izvor: B92